Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Πολιτική Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Η εταιρεία " Κοτρωνάκης", εγγυάται την χαμηλότερη τιμή στα προιόντα της καθόλη την διάρκεια του έτους με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις :

Αν ο πελάτης μας ενημερώσει ότι κατάφερε να βρει πιο οικονομική τιμή από αυτήν που πωλείται στα καταστήματα  της εταιρείας μας, ( σε αυτό αξίζει να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για το ίδιο ακριβώς προϊόν ολοκληρωτικά  δηλαδή: μάρκα, μοντέλο, διαστάσεις, κατασκευή, ποιότητα, χώρα παραγωγής και τύπο ) πριν μεταβεί στην αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από τα καταστήματα  της εταιρείας μας, η εταιρεία μας  δεσμεύεται ότι θα του προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν 8% φθηνότερα από την τιμή λιανικής πώλησης που το έχει βρει .

 

Όροι εγγύησης :

Η σύγκριση των τιμών θα αναφέρεται σε προϊόντα τα οποία πωλούνται σε λιανική και σε εντός ελληνικής επικράτειας ανταγωνιστικό κατάστημα της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας νοεί ως ανταγωνιστικό κατάστημα μόνο φυσικά καταστήματα λιανικού εμπορίου που λειτουργούν μέσα στα όρια της ελληνικής επικράτειας και όχι κατάστημα εξωτερικού ή κατάστημα που εκποιεί εμπορεύματα σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σε αυτό οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το προϊόν θα πρέπει να είναι καινούργιο ( όχι εκθεσιακό ), η συσκευασία του να μην έχει υποστεί αλλοιώσεις και να είναι σφραγισμένη, με ίδια τα  : τεχνικά χαρακτηριστικά, παραγωγό, ποιότητα, και ετοιμοπαράδοτο σε εμάς.

Ο καταναλωτής θα πρέπει να μας  προσκομίσει την επίσημη πρωτότυπη προσφορά ή χαρτί παραγγελίας,η οποία δεν θα πρέπει να είναι χειρόγραφο, απόκομμα ή φωτοτυπία αλλά μηχανογραφημένη από τα συστήματα της εν λόγω εταιρείας και  θα πρέπει να προσκομιστεί πριν ο καταναλωτής προβεί στην αγορά του προϊόντος.

Ο καταναλωτής θα επωφελείται της χαμηλότερης τιμής που θα του προσφέρει η εταιρεία μας μόνο αν παρουσιάσει στο καταστημα μας την προσφορά ή την παραγγελία από την ανταγωνίστρια εταιρεία μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία λήψεως. Αν πραγματοποιηθεί παραγγελία ή αγορά από το καταστημα της εταιρείας μας με την παρέλευση των πέντε (5) ημερών  ή πρίν την ενημέρωση μας όσο αφορά την χαμηλότερη τιμή για το ίδιο προϊόν από ανταγωνιστικό κατάστημα δεν θα καλύπτεται από τους παρόντες όρους. Μετά την παραγγελία ή την αγορά του πελάτη από το κατάστημα της εταιρείας μας αν του γίνουν προσφορές  ή παραγγελίες από ανταγωνιστικά καταστήματα, η εγγύηση  χαμηλότερης τιμής που παρέχει η εταιρεία μας δεν θα ισχύει.

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δώσει στην εταιρεία μας στοιχεία όπως αναφέρονται πιο πάνω, ενός ή περισσοτέρων προϊόντων με χαμηλότερη τιμή από ανταγωνιστικό κατάστημα, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει το αληθές της τιμής και να έρθει σε επικοινωνία με τον πελάτη εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής αφορά παραγγελίες συνολικής αξίας έως 4000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ .

 

Η παρούσα εγγύηση χαμηλότερης τιμής δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις :

1.Τυχόν πρόσθετες δωρεάν παροχές υπηρεσιών ή προϊόντων μαζί με το συγκεκριμένο προϊόν (π.χ. δωρεάν μεταφορικά, ειδικές προσφορές κλπ),δεν καλύπτονται και δεν υπολογίζονται στα πλαίσια της παρούσας εγγύησης χαμηλότερης τιμής.
2.Τιμές που αφορούν πωλήσεις χονδρικής .
3.Τιμές από πωλήσεις μέσω διαδικτύου  (internet).
4.Τιμές πωλήσεων εξ αποστάσεων .
5.Τιμές που αφορούν τιμολόγηση κάτω του κόστους του προϊόντος, όπως ο όρος αυτός ορίζεται στο νόμο και στη νομολογία.
6.Τιμές που αφορούν σε πωλήσεις εκτός ελληνικής επικράτειας.
7.Τιμές που προσφέρονται μέσω club ειδικών προνομίων στους συμμετέχοντες σε αυτό ή μέσω loyalty card, ή μέσω άλλων εμπορικών πρακτικών .
8.Πώληση του προϊόντος σε τιμές που αφορούν διαφορετικούς όρους πληρωμής ( πχ με δόσεις, με δάνειο, πίστωση κτλ) Η εγγύηση αυτή ισχύει για την τελική λιανική τιμή όπου θα πρέπει να υπολογίζονται και πάσης φύσεως φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις (εξαιρουμένων των μεταφορικών εξόδων) και με πλήρη εξόφληση του ποσού είτε τοις μετρητοίς είτε με πιστωτική κάρτα (χωρίς δόσεις).