Ιστορικό

Η εταιρεία Κοτρωνάκης σχεδιάζει και παράγει στα συνεργαζόμενα εργοστάσια της στην Ιταλία και Ισπανία μεγάλο μέρος των πλακιδίων γρανίτη, και αντιπροσωπεύει προϊόντα που καλύπτει όλο το φάσμα για τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού και επαγγελματικού χώρου.

Η Εταιρεία Κοτρωνάκης δραστηριοποιείται στο χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής από το 1973. Έκτοτε, η εταιρεία  αναπτύχθηκε δυναμικά και τώρα κατέχει την πρώτη θέση στην λιανική πώληση. Η εταιρεία δεν επεκτείνεται στην χονδρική πώληση, γιατί δίνει τιμές χονδρικής κατευθείαν στους ιδιώτες, στις τεχνικές εταιρείες, στους κατασκευαστές, στους αρχιτέκτονες και σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Η επιχείρηση εμφανίζει δραστηριότητα σε 80 χώρες παγκοσμίως, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα τους σημαντικότερους επώνυμους οίκους στον χώρο του μπάνιου και της κουζίνας.

Το 2015 η εταιρεία άνοιξε το δεύτερο σημείο πώλησης με την επωνυμία: Kotronakis  Facade, στο Παλαιό Φάληρο,  ένα εγχείρημα που στόχο έχει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των  σύγχρονων project, μέσα από την διαρκή επαφή με τον πελάτη, κατανοώντας την κουλτούρα του και τις συνήθειές του.  

Καθώς η επιχείρησή μας εξακολουθεί να αλλάζει μορφή, απλοποιούμε τον τρόπο λειτουργίας μας, έτσι ώστε να περιορίσουμε την πολυπλοκότητα και να γίνουμε αποδοτικότεροι.

Αποστολή μας είναι να παραμείνουμε η πιο αποτελεσματική εταιρεία για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών παρέχοντας ποιοτικά υλικά με πιστοποιητικά ISO σύμφωνα με τους ξένους οίκους που αντιπροσωπεύουμε.

Η στρατηγική μας, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν, εστιάζεται στην παροχή ποιοτικών προϊόντων με την δυνατότητα προσφοράς ανταγωνιστικών τιμών.

Όραμά μας είναι να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις προσδοκίες του κοινωνικού συνόλου, καθώς πιστεύουμε ότι είναι μονόδρομος προς την επιτυχία.

Η KOTRONAKIS GROUP

✔ Διαμορφώθηκε από άτομα με θετική και ενθουσιώδη στάση.
✔ Επικεντρώθηκε στην ειλικρίνεια στις σχέσεις με τους άλλους και στην εμπιστοσύνη.
✔ Ανανεώθηκε μέσα από τις δεσμεύσεις με τους πελάτες της.
✔ Ενεργεί, ενεργώντας υπεύθυνα.
✔ Μαθαίνει, με πλήρη επίγνωση του ποιοι είμαστε και πώς τα πράγματα γίνονται καλά.

 Επειδή η ανάληψη κινδύνων, η αλλαγή και η βελτίωση είναι το σημάδι ότι είμαστε ζωντανοί και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για την πραγματικότητα και το μέλλον.