Ακύρωση/Επιστροφή

Πολιτική επιστροφών παραγγελιών e-shop :

Σύμφωνα με τον εκάστοτε κατασκευαστή,  αναγράφεται στην ιστοσελίδα ανά προϊόν.
 

Υπαναχώρηση

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες.
 

Μπορείτε να μας επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και εφόσον η συσκευασία δεν έχει δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα κτλ και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς με mail στη διεύθυνση: sales@kotronakis-plakakia.gr  η τηλεφωνικά καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ : 210 2323276, 210 2314813, την απόφαση σας αυτή εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. Για όποιας παραγγελίας τα προϊόντα επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής που αφορούν την επιστροφή του προϊόντος, μέχρι τις εγκαταστάσεις της εταιρείας δεν καλύπτονται από την "Κοτρωνάκης" και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την "Κοτρωνάκης"  χρήματα δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς αν υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.
Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατόν. Σε όποια περίπτωση η χρηματική επιστροφή θα γίνεται μετά  την ενημέρωση μας  γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εφόσον εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους,ύστερα από τον έλεγχο των προϊόντων τα οποία θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στην εταιρεία.
Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος κατά την επιστροφή του.Για λόγους υγιεινής τα καπάκια λεκάνης δεν μπορούν να επιστραφούν.
Για τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται  κατόπιν παραγγελίας η εταιρεία εισάγει ακριβώς την ποσότητα που παραγγέλνει ο πελάτης για αυτό αλλαγές, ακυρώσεις, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
Προϊόντα με εμφανή σημάδια χρήσης δεν γίνονται δεκτά.
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι λάθος και σε αυτό οφείλεται η εταιρεία μας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία του να είναι άθικτη. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία "Κοτρωνάκης".
Δεν έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο  ή την παρούσα σύμφωνα με τον νόμο.

Πολιτική επιστροφών παραγγελιών καταστήματος :
Εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς να επιστρέψετε ένα προϊόν που βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία η οποία δεν θα έχει δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα κτλ και να λάβετε πιστωτικό σημείωμα.
Προϊόντα με εμφανή σημάδια χρήσης δεν γίνονται δεκτά.
Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε υλικά τοποθέτησης ( πχ. Κόλλα, στόκος, κτλ) όπως και κάθε προϊόν που έχει τροποποιηθεί / χρησιμοποιηθεί. Έξοδα μεταφοράς και άλλων προσθέτων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος κατά την επιστροφή του. Για λόγους υγιεινής τα καπάκια λεκάνης δεν μπορούν να επιστραφούν.
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι λάθος και σε αυτό οφείλεται η εταιρεία μας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία του να είναι άθικτη. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία "Κοτρωνάκης".
Ο πελάτης αναλαμβάνει να επιστρέψει τα εμπορεύματα στην αποθήκη της εταιρείας.

Ακύρωση παραγγελίας :
Σε περίπτωση που το προϊόν είναι "Διαθέσιμο" και εφόσον δεν έχει γίνει ακόμα η αποστολή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο πωλητή της εταιρείας δύο (2) μέρες νωρίτερα της παράδοσης στο τηλέφωνο: 210 2323276, 210 2314813 ή να μας στείλετε mail στη διεύθυνση: sales@kotronakis-plakakia.gr.

Σε περίπτωση που το προϊόν που θέλετε να ακυρώσετε είναι προϊόν "Κατόπιν παραγγελίας" τότε η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα:
1.   Να σας ζητήσει αποζημίωση, το ποσό της οποίας καθορίζεται από την εμπορευσιμότητα του προϊόντος.
2.   Να συμψηφίζει της απαίτησή της αυτή ολικά με την προκαταβολή που έχετε ήδη καταβάλει.