Καταστήματα
5a47dc4f9e Λ. Ποσειδώνος 16, Φάληρο
211 0127 931
5a47dc4f9e Λ. Φυλής 18, Καματερό
210 2323276, 210 2314813

summer2020

  • 3774

DSC00492

Η εταιρεία μας επικεντρώνει την προσοχή της στην ασφαλή και σωστή μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων, διότι θέλει τα προϊόντα να παραδίδονται έγκαιρα  και χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα.


Καθότι τα εμπορεύματα είναι ιδιαίτερα εύθραυστα, ογκώδη και βαριά διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό από 3 ιδιόκτητα φορτηγά που είναι καθημερινά στη διάθεσή σας. Η τελική φόρτωση γίνεται σε ευρωπαλέτες, οι οποίες τηρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές αντοχής και συμβατότητας των σύγχρονων μηχανημάτων φορτοεκφόρτωσης και η εκφόρτωση γίνεται με ειδικό γερανό.

Η παρουσία εξειδικευμένων οδηγών καθιστά πιο εύκολη την παράδοση στο χώρο σας και η δωρεάν μεταφορά* εντός Αττικής κάνει την παραλαβή σας ξεκούραστη και ξέγνοιαστη.
Δείτε για τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής εδώ

Σε περίπτωση που σε κάποιο μέρος δεν υπάρχει πρόσβαση ή ο δρόμος είναι στενός, τότε η παράδοση κατ’ οίκον γίνεται από το ανθρώπινο δυναμικό. Ποτέ δεν αφήνουμε πράγματα στο πεζοδρόμιο, τα τοποθετούμε σε ασφαλές μέρος σύμφωνα με τις οδηγίες που θα μας δώσετε.

Όσον αφορά την παράδοση των εμπορευμάτων εκτός Αττικής, για πόλεις μέχρι 2 έως 3 ώρες οδικώς η παράδοση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος*,  διαφορετικά για πιο μακρινές αποστάσεις έχουμε την δυνατότητα να τα μεταφέρουμε μέχρι το πρακτορείο ώστε να καλυφθούν οι παραγγελίες σας για νησιά και Βόρεια Ελλάδα. 
Δείτε για τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα εδώ

* Δωρεάν μεταφορά γίνετε σε μερικές περιπτώσεις και ανάλογα με το εμπόρευμα

Ζητείτε πωλητής

Η εταιρεία Κοτρωνάκης ζητεί για άμεση πρόσληψη εσωτερικό πωλητή για το κατάστημα στο Καματερό. Βιογραφικά στο email: info@e-management.gr, τηλ.: 6945718888 κύριος Χρήστος Λάζαρης

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ
36 DOSEIS