Καταστήματα
5a47dc4f9e Φάληρο 211 0127 931
5a47dc4f9e Καματερό
210 2323276, 210 2314813

  • 581

H εταιρεία Κοτρωνάκης εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έρχεται να απεικονίσει τον δικό σας προσωπικό χώρο σε 3D φωτορεαλιστική πιστή απεικόνιση αυτό που έχετε ονειρευτεί.
Ο σχεδιασμός του μπάνιου σας είναι το βήμα όπου τα όνειρα και οι ιδέες σας παίρνουν μορφή.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε, όπως που θα τοποθετηθεί η λεκάνη, η μπανιέρα ακόμη και το πλυντήριο του μπάνιου σας.

Συναντήστε τους έμπειρους σχεδιαστές μας στα δύο καταστήματα που διαθέτουμε για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το μπάνιο των ονείρων σας ανάλογα με τις ανάγκες σας, το προσωπικό σας γούστο αλλά πάνω απ όλα τον προυπολογισμό σας.
Θα σας δώσουν μία προσφορά με τις λεπτομέρειες που  αφορούν το μπάνιο σας και πληροφορίες για τις υπηρεσίες μεταφοράς και εγκατάστασης αν χρειαστείτε.

Η διαδικασία είναι απλή.
Με μία επίσκεψη στο χώρο μας θα δημιουργήσουμε και θα στήσουμε το μπάνιο σας.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η προσκόμιση των διαστάσεων του μπάνιου σας, των παραθύρων και των πορτών. Σε περίπτωση που η επίσκεψη στο χώρο μας είναι αδύνατη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να μας αποστείλετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε το μπάνιο των ονείρων σας.

  • 151

Επισκευή geberit καζανάκια, servise καζανάκια geberit

Αβραμίδης Μαρίνος 693 46 34 837

  • 773

Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
Αλεξόπουλος Κώστας
Τηλ.: 210 2487203

Λευκάδος 18, Άνω Λιόσια

  • 4848

Μπορούμε να σχεδιάσουμε το μπάνιο σας, με τις δικές σας ανάγκες του χώρου σας, τις διαστάσεις του και τα προϊόντα που επιθυμείτε (πλακάκια, λεκάνη κλπ) και να το δείτε στο σχέδιο μας το μπάνιο σας, σαν να είναι αληθινό,  με τα χρώματά του.

  • 3747

DSC00492

Η εταιρεία μας επικεντρώνει την προσοχή της στην ασφαλή και σωστή μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων, διότι θέλει τα προϊόντα να παραδίδονται έγκαιρα  και χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα.

  • 4862

topothetisi3

Τώρα η εταιρεία Κοτρωνάκης διαθέτει ειδικευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο για την εγκατάσταση πλακιδίων.
Με εγγύηση εφόρου ζωής.
Kerakoll H 40 Flex, εγγύηση εφόρου ζωής από την εταιρεία Κοτρωνάκη.
Το συνεργείο δημιουργήθηκε από την ανάγκη των πελατών μας για μία αξιόπιστη, εγγυημένη και οικονομική εργασία.
Το έργο ελέγχετε πάντα από τον Κοτρωνάκη Γεώργιο με 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και με τον μηχανικό της εταιρεία μας.
Στόχος μας?
Να αγγίζει το τέλειο
Και μπορούμε να το καταφέρουμε και να το κάνουμε πραγματικότητα γιατί αγαπάμε και πονάμε την δουλειά μας.

  • 2191

aftersales

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
Είναι αναγκαίο να επισημανθεί ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη μεταφορά ή την τοποθέτηση των προϊόντων, η εταιρεία μας βρίσκεται σε ετοιμότητα να το αντιμετωπίσει αντικαθιστώντας τα.

  • 3160

pr46

Αναλαμβάνουμε μονώσεις ταρατσών, μπάνιου, ζαρντινιέρες και βεράντες από εξειδικευμένο  και πιστοποιημένο συνεργείο της Kerakoll.

Χωρίς επιβάρυνση επισκεπτόμαστε τον χώρο σας τον ελέγχουμε και σας προτείνουμε την λύση καθώς και την οικονομική προσφορά.

Τα υλικά μας όλα είναι οικολογικά της Kerakoll  με εγγύηση.

Υποκατηγορίες

Με γνώμονα τις ανάγκες σας και την κουλτούρα σας αποφασίστε τι σας ταιριάζει.
Κλείστε το ραντεβού σας και ένας υπεύθυνος θα σας δώσει λύσεις και τιμές που μόνο η εταιρεία Κοτρωνάκη μπορεί να το κάνει.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ
36 DOSEIS