Παραδόσεις και Παραλαβές Προϊόντων

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

 

Παραδόσεις και Παραλαβές Προϊόντων 

Οι χρεώσεις αποστολής με τα δικά μας μέσα υπολογίζονται με βάση τον όγκο και την περιοχή αποστολής της παραγγελίας και τα είδη παραδίδονται επί του πεζοδρομίου.   Εάν επιθυμείτε μεταφορά των προϊόντων σε όροφο, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες, αρκεί να μας ενημερώσετε γι' αυτό πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας. 

Δωρεάν παραλαβή από τις αποθήκες του καταστήματος  Λεωφόρο Φυλής 18 Καματερό ΤΚ 134 51 Δευτέρα - Παρασκευή 09.00πμ - 03.00μμ
Στα υπόλοιπα καταστήματα μας παραλαβές προϊόντων πάσης φύσεως δεν γίνονται καθώς οι χώροι είναι μόνο εκθεσιακοί.


Για παραδόσεις εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ εντός Ελλάδας εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα στις αποθήκες:


Με δικά μας μεταφορικά μέσα, παράδοση εντός τεσσάρων (4) ημερών μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας, το οποίο θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για τον οριστικό χρόνο παράδοσης.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας, θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας ή πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, καθώς στο χρόνο παράδοσης προστίθεται ο χρόνος που απαιτείται για να αποσταλεί στην αποθήκη μας το προϊόν. Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί όταν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα κάποια συγκεκριμένη ημέρα παράδοσης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ημέρα παράδοσης μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα.
Για παραγγελίες εντός Αθηνών γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί.)
Ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχτεί.
Για παραγγελίες πλακιδίων και ειδών υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, η μεγάλου όγκου και βάρους η εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου, παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο δεν γίνονται.

Για την ασφάλεια των προιόντων θα πρέπει:
Στο σημείο εκφόρτωσης πρέπει να υπάρχει τσιμέντο ή άσφαλτος και ο δρόμος να έχει τουλάχιστον 3,5 μέτρα φάρδος.

Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε περιπτώσεις όπως :

● Χωματόδρομος.
● Μεγάλη κλίση στον δρόμο.
● Βρεγμένα σημεία με λάσπες.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.

Κατά την παράδοση τα προϊόντα θα πρέπει να ελέγχονται από τον πελάτη και να υπογράφεται το χαρτί παράδοσης.  Μετά την υπογραφή των εγγράφων της παραγγελίας θεωρείται από την εταιρεία ότι το προϊόν έχει φτάσει στον πελάτη σε άριστη κατλασταση.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα παραληφθεί σπασμένο κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει η εταιρεία να ενημερωθεί γραπτώς μέσω e-mail, συνοδευόμενο από φωτογραφίες εντός 48 ωρών. Μετά το πέρας των 48 ωρών η εταιρεία δεν θα δεχθεί ότι το προϊόν παρελήφθη σπασμένο.

Σε περίπτωση μεταφοράς με πρακτορείο ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων μέχρι την παράδοση τους στο πρακτορείο της Αθήνας, μετά η ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας επιβαρύνει το επιλεγμένο πρακτορείο.

Σε περίπτωση τοποθετημένων προϊόντων η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.