Μεταφορά Προϊόντων

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

Μεταφορά Προϊόντων

Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται με βάση το βάρος και τον όγκο ολόκληρης της παραγγελίας όσο αφορά την μεταφορά με τα δικά μας μέσα.
Δωρεάν παραλαβή από τις αποθήκες του καταστήματος Λεωφ. Φυλής 18 Καματερό.
Στο κατάστημα του παλαιού Φαλήρου Λεωφ. Ποσειδώνος 16 παραλαβές προϊόντων πάσης φύσεως δεν γίνονται καθώς ο χώρος είναι μόνο showroom.
Για παράδοση σε όροφο με τηλεσκοπικό γερανό, αυτό γίνεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη πριν κλείσει η παραγγελία, το κόστος διαφέρει ανάλογα τον όροφο και το βάρος των προϊόντων.

Παράδοση :
Στην περίπτωση παράδοσης προϊόντων τα οποία έχουν μεγάλο όγκο και βάρος (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κ.λ.π) τα  είδη μεταφέρονται έως την διεύθυνση που θα μας υποδείξετε επί πεζοδρομίου, μπροστά στην είσοδο του σπιτιού (ισόγειο) αν είναι δυνατόν, ή στο πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο παραλαβής. Ανάλογα το είδος  των προϊόντων μπορείτε να επιλέξετε την παράδοση εντός σπιτιού. Εάν επιθυμείτε μεταφορά των προϊόντων σε όροφο, η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει την υπηρεσία αυτή αρκεί να μας ενημερώσετε για αυτό πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση η μεταφορά επιβαρύνεται με έξτρα κόστος που εξαρτάται από τον αριθμό του ορόφου και τον όγκο των προϊόντων, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας.

Για παράδοσης εντός ΑΤΤΙΚΗΣ εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα στις αποθήκες  :
Με δικά μας μεταφορικά μέσα, παράδοση εντός τεσσάρων (4) ημερών.
Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Για παραδόσεις εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ εντός Ελλάδας εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα στις αποθήκες:
Με δικά μας μεταφορικά μέσα, παράδοση εντός τεσσάρων (4) ημερών μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας, το οποίο θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για τον οριστικό χρόνο παράδοσης.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας, θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας ή πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, καθώς στο χρόνο παράδοσης προστίθεται ο χρόνος που απαιτείται για να αποσταλεί στην αποθήκη μας το προϊόν. Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί όταν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα κάποια συγκεκριμένη ημέρα παράδοσης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ημέρα παράδοσης μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα.
Για παραγγελίες εντός Αθηνών γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί.)
Ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχτεί.
Για παραγγελίες πλακιδίων και ειδών υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, η μεγάλου όγκου και βάρους η εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου, παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο δεν γίνονται.

Για την ασφάλεια των προιόντων θα πρέπει:
Στο σημείο εκφόρτωσης πρέπει να υπάρχει τσιμέντο ή άσφαλτος και ο δρόμος να έχει τουλάχιστον 3,5 μέτρα φάρδος.

Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε περιπτώσεις όπως :

● Χωματόδρομος.
● Μεγάλη κλίση στον δρόμο.
● Βρεγμένα σημεία με λάσπες.

Κτλπ. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.

Κατά την παράδοση τα προϊόντα θα πρέπει να ελέγχονται από τον πελάτη και να υπογράφεται το χαρτί παράδοσης. Μετά την υπογραφή των εγγράφων της παραγγελίας θεωρείτε από την εταιρεία ότι το προϊόν έχει φτάσει στον πελάτη σε άριστη εξωτερική εμφάνιση χωρίς αισθητά ελαττώματα.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα παραληφθεί σπασμένο κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει η εταιρεία να ενημερωθεί γραπτώς μέσω mail, συνοδευόμενο από φωτογραφίες εντός 48 ωρών.Μετά το πέρας των 48 ωρών η εταιρεία δεν θα δεχθεί ότι κάποιο προϊόν παρελήφθη σπασμένο.

Η εταιρεία υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερικά κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.

Σε περίπτωση μεταφοράς με πρακτορείο ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων μέχρι την παράδοση τους στο πρακτορείο, μετά η ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας επιβαρύνει το επιλεγμένο πρακτορείο μέχρι την παραλαβή.

Σε περίπτωση τοποθετημένων προϊόντων η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.