Τρόποι Πληρωμής

 1. Παραγγελίες για Eshop στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
  Πληρωμή μέσω Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας.

  Αγορά με έως 36 Ατοκες Δόσεις στο Eshop με την χρήση της πιστωτικής κάρτας:
  Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα έως 36 άτοκες δόσεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

  για αγορές από 300,00€ έως 1000,00€ έως 6 άτοκες δόσεις

  για αγορές από 1001,00€ έως 3.000,00€ έως 12 άτοκες δόσεις

  για αγορές από 3001,00€ έως 5.000,00€ έως 24 άτοκες δόσεις

  για αγορές από 5001,00€ και άνω έως 36 άτοκες δόσεις

   
 2. Για τηλεφωνικές παραγγελίες, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:
  α. Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες της εταιρείας μας.

   
 3. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) - ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις και για ορισμένα προϊόντα
  Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.
  Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Αττικής και για παραδόσεις με δικά μας μεταφορικά μέσα.
   
 4. Πληρωμή στο κατάστημα με δόσεις:
  Στο κατάστημα στο Καματερό και στο Παλαιό Φάληρο μπορείτε για αγορές από 1€ και επάνω να κάνετε έως 12 άτοκες δόσεις.
   
 5. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα)
  Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες της εταιρείας μας “ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ Ε. & ΥΙΟΣ Ο.Ε”, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.
  Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: sales@kotronakis-plakakia.gr ή επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Πωλητή της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 210 2314813.

  ΑLPHA BANK :  ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ ΙΚΕ
  ΙΒΑΝ: GR37 0140 5960 5960 0200 200 8110

   
  Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με email στη διεύθυνση sales@kotronakis-plakakia.gr. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας click στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.